Jovan Jovanović Zmaj
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Jovan Jovanović Zmaj

You are not connected. Please login or register

Roland Garros

3 posters

Go down  Порука [Страна 1 of 1]

1Roland Garros Empty Roland Garros Sat May 23, 2009 8:46 am

Calou

Calou
Amateur
Amateur

Ovde pisete ko su vasi omiljeni teniseri i da li ce oni po vasem misljenju osvojiti ROLAND GARROS

2Roland Garros Empty Re: Roland Garros Sat May 23, 2009 10:54 am

Strax

Strax
Moderator
Moderator

Pa navijaćemo za Noleta,a nadam se da će stići makar do polufinala,a moguće i do finala........jer teško da će osvojiti na šljaci pored Nadala (ako bude odigrao kao posledji meč sa njim,ima čemu da se nada)......voleo bi da Federer i Murray kiksnu odma na početku......
........a jadan Monfis na ovom turniru.....jadnik mora da brani bodova i bodova,jer je prošle godine stigo do polufinala......mada on je ipak 10.teniser sveta.....što nebi stigo opet do polufinala ili finala,imaće Nole lakšeg protivnika Smile ................

3Roland Garros Empty Re: Roland Garros Sat May 23, 2009 11:02 am

Comy

Comy
BANNED

Ja naviam za Noleta to je sigurno, ali ne znam ko ce da pobedi bar dok ne pogledam 3 runde, onda ce biti jasnije

4Roland Garros Empty Re: Roland Garros Sat May 23, 2009 11:11 am

Strax

Strax
Moderator
Moderator

Comy ::Ja naviam za Noleta to je sigurno, ali ne znam ko ce da pobedi bar dok ne pogledam 3 runde, onda ce biti jasnije

Dobro Comy kaže,posle 3.runde će sve biti jasnije.......a za Noleta svi navijamo,naravno..........

Sponsored content

Назад на врх  Порука [Страна 1 of 1]